Palvelut

Meidät tunnetaan joustavuudesta, mutkattomasta palvelusta sekä sovituissa aikatauluissa pysymisestä. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita vastaavaa, tehokasta ja kohderyhmää puhuttelevaa markkinointi­viestintää järkevin kustannuksin.

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Visuaalinen ilme erottaa yrityksen kilpailijoistaan ja vaikuttaa vahvasti siihen, millainen mielikuva tai tunne siitä syntyy. Kokenut tiimimme on apunasi – olipa kyse sitten logon suunnittelusta, brändin kokonaisvaltaisesta visualisoinnista ja graafisen ohjeiston määrittelystä tai yritysilmeen kevyemmästä päivityksestä ja raikastamisesta.

GRAAFINEN TUOTANTO JA TAITTOPALVELUT

Tuotannollinen taittotyö sujuu meiltä tehokkaasti ja vuosien kokemuksella. Painotuotteet kuten esitteet, ilmoitukset, tuoteluettelot ja vuosikertomukset valmistuvat annetuissa aikatauluissa ja asiakkaan graafista ohjeistoa noudattaen.

TEKSTIN SUUNNITTELU JA SISÄLLÖNTUOTANTO

Suunnittelemme tasokasta sisältöä kaikkiin kanaviin, olipa kyse sitten nettisivuista, asiakaslehdestä, uutiskirjeestä tai somesta. Myös tekstin oikoluku- ja stilisointipalvelut.

DIGITAALINEN MAINONTA JA SOSIAALINEN MEDIA

Ideoimme ja toteutamme persoonalliset kampanjat sähköisiin medioihin ja someen, selkeät verkkosivut sekä toimivat verkkokaupat.

MYYMÄLÄMAINONTA, PAKKAUSSUUNNITTELU JA MYYNNINEDISTÄMINEN

Ostopäätös tehdään usein vasta myymälässä, joten pakkaukseen ja myymälämainontaan kannattaa panostaa. Meillä on runsaasti kokemusta erilaisten pakkausten ja puhuttelevan myymälämainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta.

VALO- JA VIDEOKUVAUS

Tuote-, henkilö-, tila- ja tapahtumakuvaukset sekä 360°-panoraamakuvaukset avaimet käteen -pakettina.

DIGIPAINO- JA SUURKUVAPALVELUT

Omalla tehokkalla laitteistollamme saamme tehtyä nopeasti ja laadukkaasti erilaiset digipainotyöt ja suurkuvatulosteet kuten roll upit ja banderollit. Tarvittaessa käytämme apunamme luotettavien yhteistyökumppaneidemme laajaa verkostoa.