Preesens till din tjänst

Reklambyrån Preesens är en smidig och idérik reklambyrå. Vi är kända för flexibilitet, god och okomplicerad service och kostnadseffektivitet. Vi planerar och genomför marknadsföringskommunikation som svarar mot våra kunders behov och önskemål, vilka är effektiva och tillgänglig för målgrupp, till rimliga kostnader.

Grafisk design och produktion

Vi tillhandahåller omfattande grafisk design från logotyp till företagsvisualisering, från visitkort till webbsidor. Smidigt till alla medier.

Planering av innehåll

Vi planerar innehåll för alla kanaler, oavsett om det är en webbplats, kundtidning, nyhetsbrev eller sociala medier. Även korrekturläsning och stilisering av texter.

Digitala tjänster

Vi verkställer fungerande och tydliga webbplatser, fungerande nätbutiker och personliga kampanjer för elektroniska och sociala medier.

Fotografering och bildbehandling

Vår fotograf trivs både i studion och ute på fältet. Vi erbjuder bilder av hög kvalitet, av produkter, personer, utrymmen och evenemang samt 360° panoramabilder i ett nyckelfärdigt paket.

Digitaltryckeri- och storbildstjänster

Med vår egen effektiva utrustning kan vi snabbt och effektivt producera olika typer av digitaltryck och storbildsutskrifter. Om det behövs använder vi vårt omfattande nätverk av pålitliga medarbetare.